VRANCART RECYCLING SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: “Montaj centrală producție energie electrică și termică prin cogenerare, respectiv cazan ardere și realizare post de transformare", propus a fi amplasat in mun. Adjud, str. Ecaterina Teodoroiu, nr.17, T66, P436, P436/1, P436/2, județul Vrancea.

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Vrancea, str. Dinicu Golescu, nr. 2, jud. Vrancea și la sediul din Adjud, str. Ecaterina Teodoroiu, nr. 17, în zilele de   luni – joi, între orele 8.00 – 16.30 si in ziua de vineri intre orele 8.00-16.00.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Vrancea.

 

VRANCART SA, cu sediul în municipiul Adjud, str. Ecaterina Teodoroiu nr. 17,  județ Vrancea, telefon  0237 640 800, fax 0237 641 720, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului Vrancea sub nr.  J39/239/1991, Cod Unic de Înregistrare 1454846, cont IBAN nr. RO95 RZBR 0000 0600 0094 5306 deschis la Raiffeisen Bank, reprezentată prin dl. Nicolae – Paul Dumitrescu, în calitate de Director General,

comunică tuturor persoanelor interesate rezultatul procedurii privind achiziția de servicii de proiectare, furnizare, execuție în vederea realizării obiectivului: Construire Parc Fotovoltaic, Centrală Electrică, Post Transformare, Drum Acces, Cabină Pază și Utilități.

Urmare a aplicării criteriilor de atribuire din Caietul de sarcini, ofertantul câștigător este Asocierea “Electro-Alfa International SRL + General ME.EL Electric SRL + Enevo Group SRL”, CUI RO7348194 (Electro-Alfa International SRL – Lider de asociere), RO3755713 (General ME.EL Electric SRL), respectiv RO33110123 (Enevo Group SRL), valoarea contractului semnat cu acesta în data de 25.09.2023 fiind de 77.132.786,05 lei, la care se adaugă TVA.

Alte informații:

Acord Cadru

Nu

Achiziție prin asociere

Da

Achiziție cu terț susținător

Nu

Achiziție cu subcontractant

Nu

Criteriu atribuire

Prețul total al ofertei

(50%)

Producția de energie

(35%)

Perioada de mentenanță

(15%)

Tip procedură

Procedură competitivă.
 IN  logo innovation norway 0

COMUNICAT DE PRESĂ
- FINALIZARE PROIECT -

Data: 26 septembrie 2023

 

VRANCART S.A., cu sediul social în Mun. Adjud, Str. Ecaterina Teodoroiu nr. 17, jud. Vrancea, anunță finalizarea implementării Proiectului Create greener and sustainable production premises based on innovative solar power, finanțat cu sprijinul granturilor acordate prin mecanismul financiar Norvegian 2014-2021, în cadrul „Programului de Energie din România", în baza Contractului de finanțare numărul 2021/321136, încheiat cu Innovation Norway, în calitate de Operator al Programului.

Valoarea totală a Proiectului este de 956.750 EUR, din care asistența financiară nerambursabilă este de 478.375 EUR. Proiectul s-a implementat începând cu luna septembrie 2022 în Mun. Adjud, jud. Vrancea. 

Proiectul a constat în implementarea unui sistem inovator de înaltă eficiență energetică, bazat pe panouri solare, cu o capacitate de 999,90 kWp. Reducerile anuale estimate ale emisiilor de CO2, urmare a implementării Proiectului, sunt de 548 tone. Proiectul contribuie astfel la creșterea competitivității VRANCART S.A., prin reducerea costurilor, având în același timp un impact pozitiv asupra mediului.

 

Detalii suplimentare se pot obține de la: Dl. Adrian Nechita, Manager proiect, telefon: 0754 020 498, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Proiect finanțat cu sprijinul granturilor acordate prin mecanismul financiar Norvegian 2014-2021, în cadrul „Programului de Energie din România".

 

 

 

 PNRRProiect susținut din fonduri acordate prin Planul Național de Redresare și Reziliență
Proiect: Construire Parc Fotovoltaic cu Centrală Electrică, Clădire Post Transformare, Drum Acces, Cabină de Pază și Utilități
Beneficiar: VRANCART S.A., Adjud, România
 VNClogo


ANUNȚ DE PRESĂ – RĂSPUNSURI CERERI DE CLARIFICARE

 

Adjud, 30.08.2023VRANCART S.A.,
cu sediul social în Mun. Adjud, strada Ecaterina Teodoroiu, nr. 17, jud. Vrancea, România, ca urmare a începerii implementării proiectului “Construire Parc Fotovoltaic cu Centrală Electrică, Clădire Post Transformare, Drum Acces, Cabină de Pază și Utilități”, proiect susținut din fonduri acordate prin Planul Național de Redresare și Reziliență, aduce la cunoștința tuturor ofertanților interesați răspunsurile la cererile de clarificare primite. 

Detalii suplimentare se pot obține de la:

 • Nume persoană contact: Adrian Nechita;
 • Funcție: Manager proiect;
 • Adresa: Mun. Adjud, strada Ecaterina Teodoroiu, nr. 17, jud. Vrancea, România;
 • Telefon: 0754020498; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
și
 • Nume persoană contact: Roxana Vlase;
 • Funcție: Membru echipă de proiect;
 • Adresa: Mun. Adjud, strada Ecaterina Teodoroiu, nr. 17, jud. Vrancea, România;
 • Telefon: 0745369746; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Pentru informații detaliate legate de programul de finanțare vizitați

https://mfe.gov.ro/pnrr/  https://www.facebook.com/PNRROficial/ 

 

 

 PNRRProiect susținut din fonduri acordate prin Planul Național de Redresare și Reziliență
Proiect: Construire Parc Fotovoltaic cu Centrală Electrică, Clădire Post Transformare, Drum Acces, Cabină de Pază și Utilități
 
Beneficiar: VRANCART S.A., Adjud, România

VNClogo


ANUNȚ DE PRESĂ – DEMARARE PROIECT

 

Adjud, 21.08.2023

 

 1. VRANCART S.A., cu sediul social în Mun. Adjud, strada Ecaterina Teodoroiu, nr. 17, jud. Vrancea, România, lansează, începând cu data de astăzi, implementarea proiectului “Construire Parc Fotovoltaic cu Centrală Electrică, Clădire Post Transformare, Drum Acces, Cabină de Pază și Utilități”, proiect susținut din fonduri acordate prin Planul Național de Redresare și Reziliență.
 2. Proiectul se implementează în Mun. Adjud, jud. Vrancea, România, pe un teren intravilan ce aparține VRANCART S.A., înscris în CF nr. 58757 a loc. Adjud.
 3. Durata implementării Proiectului: proiectul se va finaliza până în data de 15 Iunie 2024.
 4. Obiectivul general al Proiectului este: creșterea eficienței energetice a societății VRANCART S.A, din surse de energie regenerabile.
 5. Ofertanții vor elabora ofertele astfel încât acestea să respecte cerințele Caietului de sarcini anexat
 6. Termenele privind procedura de achiziții:
  • Cererile de clarificare se pot trimite până la data de 28.08.2023, cu termen de răspuns la acestea până la data de 30.08.2023,
  • Ultima zi de transmitere a ofertelor este 04.09.2023, ora 16:00.
 1. Modalitatea de transmitere a ofertelor:

Ofertele vor fi transmise prin e-mail, la: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și prin curier rapid, la adresa sediului social al VRANCART S.A., din Mun. Adjud, strada Ecaterina Teodoroiu, nr. 17, jud. Vrancea, România.

 1. Detalii suplimentare se pot obține de la:
 • Nume persoană contact: Adrian Nechita;
 • Funcție: Manager proiect;
 • Adresa: Mun. Adjud, strada Ecaterina Teodoroiu, nr. 17, jud. Vrancea, România;
 • Telefon: 0754020498; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Pentru informații detaliate legate de programul de finanțare vizitați

https://mfe.gov.ro/pnrr/  https://www.facebook.com/PNRROficial/Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image